Laskutus kätevästi netissä Luo PDF-lasku ja lähetä se suoraan asiakkaalle. Laskut sisältävät viivakoodin ja virtuaaliviivakoodin.
Käytettävissäsi on oma asiakasrekisteri, tuoterekisteri ja yritysrekisteri. Lue lisää ja rekisteröidy.
Ominaisuudet
Sovellus on täysin riippumaton koneelle erikseen asennettavista, tai kolmansien osapuolten ohjelmistoista. Sovelluksella voit kätevästi toteuttaa yrityksesi laskutuksen. Kaikki mitä sen käyttöön tarvitset ovat toimiva internetyhteys ja hivenen aikaa. Laskut voivat olla yksi- tai kaksisivuisia. Sovelluksen nykyinen versio on kokeiluasteella ja käyttökokemuksia kerätään sen kehittämistä ajatellen. Käyttäminen on maksutonta.
Asiakas-, tuote- ja yritysrekisteri
Luomalla käyttäjätunnuksen saat käyttöösi henkilökohtaisen alustan, mihin on mahdollista tallentaa yritystoiminnallesi tarpeelliset asiakas- ja tuotetiedot. Myös oman yrityksesi tai yritystesi tiedot ovat tallennettavissa edellä mainitulla tavalla. Rekisterit mahdollistavat laskujen nopean laatimisen, kun perustietoja ei tarvitse täyttää aina uudelleen. Kaikki tiedot ovat myös muokattavissa myöhemmin.
PDF-laskun luominen ja lähetys asiakkaalle
Sovelluksessa on mahdollista luoda syötettyihin tietoihin perustuvia PDF-laskuja. PDF-laskut voi tulostaa paperille tai lähettää ne suoraan asiakkaan sähköpostiin liitetiedostona järjestelmän omalla lähetyslomakkeella. Viestin saatteeseen muodostuu automaattisesti laskun maksamiseen liittyviä tärkeitä perustietoja ja niitä voi tarvittaessa myös muokata.
Viivakoodi ja virtuaaliviivakoodi
Laskuihin tulostuu automaattisesti standardin mukainen viivakoodi, mikä on luettavissa paperilaskuilta tähän tarkoitukseen soveltuvalla viivakoodinlukijalla. Viestin saatteeseen merkityllä virtuaaliviivakoodilla tarkoitetaan pankkiviivakoodin numeerista esitysmuotoa. Asiakkaan on helppo kopioida esimerkiksi sähköpostiin saatteena merkitty virtuaaliviivakoodi ja liittää se verkkopankin vastaavaan kenttään. Viivakoodien avulla asiakas välttyy saajan tilinumeron, sekä laskun euromäärän, viitenumeron ja eräpäivän syöttämiseltä manuaalisesti.
Rekisteröidy
Kirjaudu
Palauta salasana
Jos olet unohtanut salasanasi, voidaan se vielä palauttaa. Anna rekisteröimäsi käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite. Saat ohjeet salasanan palautukseen sähköpostitse.
Salasana tallessa? Kirjaudu sisään
Luo käyttäjätunnus
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään
Eikö vielä käyttäjätunnusta? Luo käyttäjätunnus