Tänään on torstai 18. heinäkuuta 2024
Nimipäivää viettää Riikka
Juhapekka Lindfors
Syntymäaika:
12.11.1983
Asuinkunta:
Tampere
Pessimistisen optimistisesti elämää tarkasteleva kriittisen sanavalmis persoona. Tabut ovat vain suljettuja sanoja, mitkä tulee avata niitä säästelemättä. Nöyristelyä ei tule suvaita, nöyryys on opittavissa oleva lahja. Elämä on matka. Haluan kulkea sen pää pystyssä ja avoimin silmin.
Nimeni on Juhapekka Lindfors. Olen 40-vuotias miehen alku Tampereelta. Yleensä minua kutsutaan nimellä Jupe.

Tämä sivusto on Juplin.net - minun leikkikenttäni. Tervetuloa.

Juplin.netin tarkoitus on toimia epävirallisena sivustonani, eikä sitä, tai sen sisältöä kannata ottaa liian vakavasti. Se ikään kuin toimii portaalina muihin www-sivuprojekteihini ja harrastuksiini. Näistä löydät tietoa enemmän esimerkiksi sivun yläreunan pikalinkkien alta.

Juplin.netin esiaste sai alkunsa jo vuonna 2000 kun rupesin aktiivisemmin harrastelemaan kotisivujen kasaamista. Osoitteita oli monia ja sivut näyttivät hyvin erilaisilta. Itse Juplin.net www-sivusto sai syntynsä vuoden 2002 alussa.

Julkaisen tällä sivustolla lähinnä piirtämiäni sarjakuvia ja kirjoittamiani runoja. Näistä harrastuksistani löydät materiaalia niille erikseen omistetuista osioistaan.

Sivusto pitää sisällään myös vapaaseen keskusteluun tarkoitetun keskustelufoorumin. Olet erittäin tervetullut rekisteröitymään mukaan keskustelijaksi.
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.